/f/blog/article/756c65f414fd67ae4da095d6a2359ef01f83cc0b_thumb.jpg

JP Racing til Rally Van Staden i Belgien

Rally Van Staden viste sig at være en benhård hund at være oppe imod.

Ud af starthullerne søndag morgen begyndte gearkassen at sige mærkeligt og ing-
en løsning fundet! Så skulle teamet lige igang og kørte en tilfredsstillende 14 generel tid Så begyndte ladelampen at lyse midt på prøven - ingen løsning blev fundet!! Så store udfordringer p.gr.a strøm. 

I pausen knoklede drengene med at finde løsningerne men ingen 100% løsning blev fundet så teamet tril-lede videre. 

På ny bød det på en snurretur  d.v.s forbremsning ned til en vinkel venstre, gik i stå, kunne ikke komme i bak og måtte hjælpes rundt hvilket kostede tid.

Så ramte Jan og Jeannette en halmballe ca. 200 m før mål og slog venstre bærekugle og baghjuls ophæng i stykker hvilket medførte at så måtte der køres med katastrofe blink og stop på prøven for at stroppe det hele op, så der kunne gennemføres. 

I pausen blev alt skiftet men strøm løsningen blev stadig ikke fundet MEN humøret var højt og der var stor hjælp fra mange.

Skæbnen ville dog at teamet udgik desværre da højre forhjul knækkede af i en nedbremesning ned til en vinkel højre og bilen måtte sættes pænt til side. 

Alt i alt en meget udfordrende men sjov weekend og nu ser teamet frem til 5 afd. af Danmarks mesterskabet i rally i Ikast den 8. september

Kommentarer

bubblemedia