/f/blog/article/d178fdbcd67225a54c243ccfc08b902dd5b21b4e_thumb.jpg

Invitation til Miljøfoders årlige fodermesse i Viborg

Miljøfoder i Viborg dørene op til den årlige fodermesse.

Fra kl. 13-18 vil butikken være fuld af friske leverandører, som står klar i butikken med gode råd og vejledning til de besøgende.

På fodermessen er der specielt fokus på efterårets og vinterens fodring – i særlig grad på fodring af heste. Dette indebærer, at ud over muligheden for at få masser af gode råd omkring hestefoder, vil det også være muligt at få fyldt vognen op med varer, der sælges til skarpe messepriser.

Det er dog ikke kun på hestefoder, der vil være penge at spare denne eftermiddag. Der vil også være mange gode tilbud på andre efterårsaktuelle varer indenfor hunde- og kattefoder, korn og foderstoffer, strøelse, gas osv.

Der er desuden mulighed for at lave kontrakt på sæsonens forbrug af træpiller, hvilket sikrer prisen, og ved køb på mere end 4 paller, kvitteres der med en lækker øl-gaveæske fra Viborg Bryghus.

Fra kl. 15.00 – 17.00 vil der være gratis ponyridning og hestevognstur for alle børn, og forældrene kan i mellemtiden få en smagsprøve på en lækker fadøl fra Viborg Bryghus, en sodavand eller en kop kaffe, og der er mulighed for at købe en grillet frankfurter med brød og tilbehør for kun 10 kr.

Miljøfoder håber på at se en masse glade ansigter til en eftermiddag med god stemning og skarpe priser.

Kommentarer

bubblemedia