/f/blog/article/2bea9beb56be2670a82274aafb8bb6ace9682e81_thumb.jpg

Infomøde på Bentas Cafeteria: Genfind kroppens balance

Mette-Marie Linding fra firmaet der forhandler ioniseret vand, Chansin Danmark, kommer og fortæller om ioniseret vand på Bentas Cafeteria i Nr. Søby.

Den nemme vej til sundhed
Genfind kroppens balance i en moderne livsstil, som ellers gør os sure! Her tænker vi ikke på det dårlige humør, som stress, jag og fødevarer af tvivlsom kvalitet kan medføre. Selvom disse faktorer faktisk både kan være årsag til – og bivirkning af – den form for surhed, vi beskæftiger os med her; nemlig forholdet mellem syre og base i vores krop.

Vi har i dag en tendens til at indtage for meget syre, og det giver ubalancer i kroppen. Ubalancen øger behovet for
kalcium og magnesium, for kroppen arbejder for at komme tilbage til en neutral tilstand og tærer dermed unødigt på knogler og muskelvæv.
Problemet viser sig især, når vi når op i 40’erne, hvor kroppen for alvor begynder at ophobe syre.

Find balancen igen
Vi kan forsøge at rette op på ubalancen ved eksempelvis at spise en hel masse basiske grøntsager, dyrke motion og holde os fra ting som cola, kaffe og vin. Men vi kan også vælge en nemmere løsning; nemlig at drikke rent, ioni-seret vand.
Det reducerer syreniveauet i kroppen, og dermed opnår vi en række helbredsmæssige fordele.

Oprust med antioxidanter
Ioniseret vand indeholder store mængder molekylært hydrogen, der i kroppen fungerer præcist ligesom antioxidanter, vi ellers kender fra eksempelvis vitamin C, vitamin E og betacaroten. Forskellen er dog, at ioniseret vand er en langt stærkere antioxidant end disse. Dette skyldes, at vandet donerer elektroner til de frie radikaler i kroppen hvormed oxideringen af cellerne – som er den største bidragsyder til stress og ældning – reduceres.

Oxideringsprocessen er det, et æble udsættes for, når det bliver brunt – ligesom når et søm ruster. Man kan med andre ord sige, at kroppen faktisk ruster indefra, hvis man ikke får antioxidanter til at reducere denne proces. Med antioxidanterne i det ioniserede vand kan du neutralisere de frie radikaler og dermed opruste din sundhed – i stedet for at ruste op. Og så smager det rene, ioniserede vand skønt.
Det er Henrik Rønberg der i samarbejde med Chanson inviterer til dette interessante foredrag om sundhed med ioniseret vand.

- I dag er der meget fokus på vort drikkevand, fortæller Henrik Rønberg. -Pesticider og sprøjterester bliver oftere og oftere fundet i vort drikkevand. Derfor vælger flere og flere at drikke filtreret ioniseret vand, der ud over at være filtreret, også indeholder en hel del sundhedsmæssige fordele. Henrik Rønberg opfordrer alle interesserede til at komme og høre foredraget på Bentas Cafeteria tirsdag den 15. maj kl. 19.00. Pris for kaffe 50 kr.

Tilmelding på tlf. 2081 4799.

Kommentarer

bubblemedia