/f/blog/article/a91e6239fe0dd65c97d5371845782c5171e9e39b_thumb.jpg

Indstil din kandidat til Skive Business Awards

Nu er det åbnet for indstilling af kandidater til de priser, der bliver overrakt ved Skive Business Awards den 25. januar i KulturCenter Limfjord i Skive.

Via hjemmesiden www.skivebusinesawards.dk kan der indstilles kandidater til Årets Forretningsidé,  Årets Erhvervspris, Årets Butik, Årets Medarbejder  og Årets Iværksætter.

-I Skive kommune er der naturligvis tidligere blevet overrakt forskellige specifikkepriser med større eller mindre offentlig bevågenhed, fortæller eventmanager Lise Korsgaard fra SET, der har været primus motor i planlægningen af det store awardshow. Lise Korsgaard understreger, at Skive Business Awards er en samlet hyldest til erhvervslivet i Skive kommune og at både vinderne og de nominerede derfor vil blive hyldet fra scenen og af publikum ved det store show i KCL’s koncertsal  

-Målet med showet er at skabe netværk på tværs af brancher, nive-
auer og virksomheds-størrelse blandt egnens erhvervsliv, tilføjer hun.
 
Aftenens konferencier er den altid veloplagte designer, foredragsholder, konceptudvikler m.m. Søren Vester fra Thise og gæsterne kan ligeledes glæde sig til aftenens indlægsholder, Hella Joof, hvis sprudlende foredrag tager sit
afsæt i begrebet: ”Lykke” og er intet mindre end fyldt med humor, glæ-de, satire, alvor og andre gode ingredienser fra det virkelige liv. Hella Joofs pointe er at (citat)  ”Lykken nogle gange kommer ind fra siden i virkelig grimme sko og en mærkelig vindjakke”.

-Hvem synes du har fortjent én af årets priser, spørger eventmanager Lise Korsgaard fra SET, der tilføjer at såvel indstilling som tilmelding kan ske via hjemmesiden: www.skivebusiness-awards.dk.

Kommentarer

bubblemedia