/f/blog/article/cdd8c0285820ea32801f5032f9715eef3cb61c69_thumb.jpg

Hør om hypnose - og prøv det på egen krop!

Hypnotisøren Lasse Kvist fra Skive giver dig et ind-blik i hypnosens kunst på scenen lige foran dig, og måske er det endda dig, der har lyst til at lade dig hypnotisere?

Du har nu muligheden onsdag den 22. februar 2017 kl. 19.00-21.00 i Medietanken ved TV MIDTVEST, når Lasse Kvist gæster salen.

Lasse Kvist har gennem flere programmer på TV MIDTVEST MOKKA demonstreret, hvordan han med lethed kan få selv skeptikere til at ”overgive” sig til hypnosen. Og det er helt ufarligt, forklarer han selv.

Men det er til gengæld sjovt at overvære og selv være aktiv deltager i. Under showet kan du fx prøve et par røntgenbriller, der kan se igennem tøj. Måske får du chancen for at samle en 100-kroneseddel op, der ligger lige foran dig – altså hvis du kan. Og kan du, må du beholde den. Du kan også komme til at drikke dig plørefuld – i vand vel at mærke. Det giver ikke tømmermænd og er væsentligt sundere end alkohol, men effekten er den samme! I hvert fald når du er under hypnose.

Hvis du ikke tror på ovenstående, så køb en billet og få en oplevelse i særklasse, og der er garanti for at se hypnose i sin rene form, uden redigering, uden særligt udvalgte personer og uden manipulation. Mød op, og måske er det dig, der bliver spurgt, om du vil hypnotiseres. Oplev Lasse Kvist live sammen med familien eller dine venner – hypnosen kender igen alder. 

Billetter kan købes på www.billet.medietanken.dk  

 

Om hypnotisør Lasse Kvist

Lasse Kvist er 34 år, og bor til daglig i Skive med sin kone og 2 børn.

 

I 2013 blev Lasse certificeret showhypnotisør, men har lige siden han var barn interesseret sig for hypnose.

 

Til daglig arbejder Lasse Kvist som efterskolelærer på Hardsyssel Efterskole.

Kommentarer

bubblemedia