/f/blog/article/e0d836c45397e6df86dabfcbdf0234b7ed04c554_thumb.jpg

Højslev Slagter nomineret til Slagterprisen 2017

Priser som Danmarks bedste Grillpølse 2011, Danmarks bedste Spegepølse 2012, Danmarks bedste Rullepølse 2012 samt Nordic Food Challenge Publikumspris 2013 er blot nogle af de priser, som Slagteren i Højslev har tilegnet sig i tidens løb. Nu ligger chansen så for at få den største pris af dem alle - Slagterprisen 2017 - lige inde for rækkevidde.

I sidste uge fik slagtermester Marco Laursen beskeden om, at han er blandt de fire slagtere, som er med i finalen om den fornemme pris.

-Det er den største pris man kan få, så det er virkelig spændende det her. Frem til prisoverrækkelsen vil vi få uanmeldt besøg af juryen, som skal vurdere, om butikken nu også lever op til forventningerne.  Vi ved ikke, hvem der kommer eller hvornår. Så det er jo også lidt spændende i sig selv. Det kan være en, der udgiver sig for at være en kunde, som bare skal købe en vare. Vi ved det ikke, siger Marco Laursen.

Det er Landbrug & Fødevarer, der hvert år kårer landets bedste slagtere. Prisen er delt op i to kategorier - én til slagtere i daglivarebutikker og én til privatslagtere, og her hører Marco Laursen selvfølgelig ind under kategorien privatslagtere.

- Da jeg blev nomineret til prisen, fik jeg at vide, at jeg skulle lave en video på max 5 minutter for at præsentere mig selv. Derudover har jeg været tur i København for at forsvare min nominering, hvor jeg skulle fortælle, hvorfor netop jeg, er berettiget til at vinde prisen, fortæller Marco Laursen.

Og det har i allerhøjeste grad givet pote. Marco Laursen kan derfor nu se frem til uanmeldte besøg af juryen frem til den 26. september, hvor vinderen af Slagterprisen 2017 vil blive kåret på Hindsgavl Slot i Middelfart.

Vickie Enné Ryge, der er Landbrug & Fødevarers repræsentant i juryen, siger:
- Det er længe siden, vi har mødt så mange dygtige fag- og forretningsfolk i ét felt. De nominerede har alle styr både på håndværket og bundlinjen. - Vi glæder os til at besøge de nominerede. Det er altid dejligt at se fagfolk i deres rette element, siger Vickie Enné Ryge.

Der er hele fire nominerede i hver kategori. Normalt nomineres blot tre i hver kategori, men feltet var så kompetent i år, at juryen valgte at nominere to ekstra.

Priserne overrækkes på Fødevaredagen
Vinderne hædres på Landbrug & Fødevarers store branchedag, Fødevaredagen, der finder sted den 26. september på Hindsgavl Slot i Middelfart.

De nominerede i kategorien ’Privatslagtere’ er:
Slagtermester Marco Hellerup, Slagteren i Højslev
Slagtermestrene Bjarke og Mark, Slagter-Riget, Aarhus
Slagtermester Bent Lilholm, Slagter Lilholm, Rødovre
Slagtermester Palle Christensen, Slagter Frimann, Roskilde


Kommentarer

bubblemedia