/f/blog/article/380848f7c9ff18e19edb0abd68f003c5725bc021_thumb.jpg

Gratis høretest på Skive Svane Apotek

Skive: Hørelsen spiller en vigtig rolle for dit sociale liv og din livskvalitet. Derfor var det også en fornøjelse at se, at så mange borgere kiggede forbi, da DIN HØRELSE i efteråret tilbød gratis høretest på Skive Svane Apotek.

Nu har du igen mulighed for at få hjælp, vejledning og en gratis høretest.
Hvor og hvornår: Skive Svane Apotek, mandag den 27. marts kl. 09.30 - 15.00.

I dag ved man, at op mod halvdelen af alle mennesker over 50 år har vanskeligt ved at høre, hvad andre siger, hvis der er støj i baggrunden. Hvis du kan genkende det problem, er det en god ide at få testet din hørelse. Det kan du nu gøre helt gratis og uforpligtende på kun 10 minutter.

Sidste gang DIN HØRELSE var på besøg på Skive Svane Apotek var så mange borgere glade for at få testet deres hørelse, at hørespecialisten og apoteket med det samme besluttede at invitere inden- for til endnu en gratis og uforpligtende høretest.

Hørelsen er væsentlig for et godt socialt liv Langt de fleste går til optikeren, hvis synet driller. Men når evnen til at høre nedsættes helt eller delvist, forholder det sig desværre ofte anderledes. Derfor går der i gennemsnit syv år fra problemet opstår, og indtil man anskaffer sig et høreapparat.

Det er ærgerligt, for når hørelsen begynder at svigte, kan det påvirke dit sociale liv. ”Vores sidste besøg på Skive Svane Apotek viste, at der heldigvis er mange, der vil gøre noget ved deres høreproblem, hvis de får muligheden for det. Det er rigtig positivt, for det betyder utroligt meget at kunne høre, hvad ens venner og familie siger, når man er sammen med dem.” siger hørespecialist Rikke Andersen.

Også apoteker, Peter Krüger Bak, glæder sig over en ny dag med høretest til byens borgere. ”På Skive Svane Apotek hjælper vi hver dag borgerne til bedre sundhed og velvære. Mange borgere startede rejsen mod en forbedret livskvalitet sidste gang, vi tilbød høretest, og vi håber, at vi kan hjælpe lige så mange denne gang” siger apoteker Peter Krüger Bak.

Du behøver ikke bestille tid
Testen forudsætter ikke en forudgående aftale, men man er velkommen til at ringe på tlf.: 97 52 42 11 og bestille en tid, hvis der er et særligt tidspunkt, der passer bedst.

Alle er velkomne på Skive Svane Apotek, Sdr. Boulevard 7, i tidsrummet mellem kl. 09.30-15.00.

Hører du, hvad der bliver sagt? I dag skønner man, at cirka 800.000 danskere har problemer med hørelsen, og at kun halvdelen af dem har et høreapparat. Det betyder sam- tidig, at mange mennesker oplever, at folk de ”mumler”, og at en samtale kræver øjenkontakt. Ligeledes kan man have svært ved at høre i store forsamlinger eller skal bede andre gentage, hvad der bliver sagt.

En høretest vil kunne afdække, om man kan hjælpes til en bedre hørelse og nemmere hverdag. HØRELSE er høreklinikker drevet af et fælles mål om at hjælpe mennesker med at leve det liv, de ønsker. Vi er af den overbevisning, at et høretab ikke skal være en begrænsning for det liv, man ønsker at leve. DIN HØRELSE har 14 klinikker landet over.

Kommentarer

bubble