/f/blog/article/23ab64745aff7d45fd6b718c3039f5701cff10f2_thumb.jpg

Garnshop i Skive - Danmarks dejligste garn-netbutik

Rito ApS (Rito.dk) nomineret til Danmarks dejligste garn-netbutik. Virksomheden har hovedbase i Skive, hvorfra der sendes garn og hobbyartikler til forbrugere fra hele landet.

Virksomheden er blevet nomineret til “Danmarks dejligste net-garnbutik”, hvilket er den mest eftertragtede pris i branchen. Den internetbaserede garnbutik er oppe imod alle landets øvrige garnbutikker, hvorfor nomine-ringen i sig selv er en stor anerkendelse. Rito er stolte af at repræsentere Skive og har et håb om at løbe afsted med den fornemme pris. Det vil endnu en gang være med til at sætte Skive på landkortet og samtidig vise, at vi er godt med inden for e-handel, udtaler Martin Dyhøj, Rito.

Rito.dk er stolte af at blive nomine-ret til årets dejligste garn-netbutik. Det er en pris, som indehaveren, Dennis Drejer, rigtigt gerne vil vinde. Han udtaler følgende:

”Der er ingen tvivl om, at det vil være en stor ære at modtage denne pris. Rito er mit hjertebarn, så det vil betyde meget for mig personligt, ligesom jeg ved, at det vil betyde meget for mine ansatte. Vi arbejder benhårdt på at positionere os som den bedste garnbutik, så prisen vil være en stor anerkendelse af vores arbej-de. Umiddelbart vil jeg vurdere, at vi er en oplagt kandidat til denne pris, da vi har formået at gøre tingene lidt anderledes end de konkurrerende garnbutikker”.

Juryen til ”Danmarks dejligste garn-netbutik” består af henholdsvis Louise Gram (håndarbejdsredaktør) og Inga Walløe (tidligere håndar-bejdsredaktør). Det vil være muligt at stemme fra uge 38. I uge 43 bliver der kåret en vinder af henholdsvis ”Danmarks dejligste garnbutik” og ”Danmarks dejligste garn-netbutik”.

Rito driver kun en onlinebaseret garnbutik, hvorfor virksomheden kun er nomineret i den ene kategori. Ikke desto mindre er det en pris, som Dennis Drejer tror og håber på, at han og hans virksomhed kan vinde.

Dennis Drejer udtaler følgende:

”Hos Rito går vi ikke på kompromis med noget. Vi vægter både kvalitet, troværdighed, kundeservice og leveringsservice højere end noget andet. Vi bruger meget tid og mange ressourcer på at sikre os, at alle vores kunder er tilfredse. Den høje kundetilfredshed ses bl.a. på Trustpilot.dk, hvor vi har fået tildelt 9,8 ud af 10 stjerner – med udgangspunkt i over 1.000 kundeanmeldelser”.

 

Kommentarer

bubblemedia