/f/blog/article/289dc7ab6fe07ccd587abb9f99ca06d3851f10ac_thumb.jpg

Frankrig - Paris & Disneyland

Se byernes by Paris og mød Mickey Mouse, Pluto og alle de andre velkendte figurer. Glæd og forkæl børnene, familien og hinanden med en ferietur til Paris og det ultimative eventyrland Disneyland. Hanstholm Rejser tilbyder en rejse i børnenes sommerferie samt endnu en bustur i efterårsferien. En ferie med masser af magi, sjove og flotte oplevelser, som børn og voksne vil huske hele livet.


Oplevelserne starter i Paris, hvor bussen og rejselederen tager gæsterne med rundt til nogle af de største seværdigheder som Eiffeltårnet, Triumfbuen og hovedgaden Champs Elysee og får et godt indtryk af den pulserende storby.


De næste dage står på eventyr og magi. Hanstholm Rejser har reserveret værelser på et hyggeligt hotel tilhørende Disney parken, så Disneyland er lige udenfor døren. Disneyland består af to parker, Disneyland Park og Walt Disney Studios. Entrebilletten giver adgang til begge parker og deres forlystelser.
Rejsen giver mulighed for at besøge Disneyland over 3 dage, hvor man kan more sig og lade sig begejstre og imponere, til man ikke har energi til mere. Hotellet har både inden- og udendørs pool – måske en dukkert efter en lang dag ville være skønt? Måske solen står så højt, at man midt på dagen trænger til afkøling? Hotellet er kun 10 minutters gang fra Parken.


Et sted man gerne vender tilbage til!
Hanstholm Rejser har gjort bussen klar, ruten er lagt og billetter er bestilt. Du skal blot pakke kufferten og nyde rejsen.
.... Knud Erik 28.10.17:
Fantastisk tur. Har lige været afsted og det var så stor en oplevelse, at jeg allerede har bestilt billet igen til næste år. Rigtig gode rejseleder som gør alt for at vi både voksne som børn får en rigtig god tur. Tusind tak.

Kommentarer

bubblemedia