/f/blog/article/b2d371367e8caace1b29ecc9ba9ab213ae78a678_thumb.jpg

Fra opvasker til uddannet slagter i 10 år

Den 22. september vil man kunne nyde godt af masser af gode tilbud, smagsprøver og andet godt, når Slagteren i Højslev fejrer 10-årsdagen for Stine Kristensen, som helt tilbage i 2007 blev ansat som opvasker i slagterbutikken.

I dag, 10 år senere, er den nu 24-årige Stine stadig at finde i butikken. Opvasken er dog overdraget til andre hænder, idet Stine i den mellemliggende tid brugte tiden på at uddanne sig til slagter.

Det hele startede med et fritidsjob efter skole hos slagter Marco Laursen og hans kone Anna Hellerup der kort forinden havde overtaget slagterforretningen i Højslev. De søgte en ung medarbejder til at tage opvasketjansen og Stine, som på daværende tidspunkt var 14 år, søgte jobbet og fik det. Det skulle senere vise sig at blive startskuddet til
en flot karriere indenfor slagterbranchen. 

- Jeg fortsatte som opvasker indtil jeg blev 18, hvor jeg blev spurgt, om ikke jeg ville ekspedere i butikken i stedet. Det endte ud med en læreplads i 2012 i Højslev, efter jeg blev færdig med gymnasiet. I 2013 blev jeg så sendt på skole i Holstebro, for at påbegynde min uddannelse som slagter hos Marco og Anna, fortæller Stine Kristensen.

Stine blev færdiguddannet i 2015. Samme år vandt hun DM i Skills i Fredericia - en konkurrence for kun de dygtigste elever på erhvervsuddannelserne. 

På fredag skal det så fejres, at Stine de seneste 10 år har haft sin vante gang hos vores lokale slagter her i Højslev med masser af gode 10-kr.’s tilbud i butikken og der er hygge ved grillen fra 13.00 - 17.00.

Kommentarer

bubblemedia