/f/blog/article/26178037752878a9288877fb2cb4731780fd44c6_thumb.jpg

Flere parkeringspladser hos købmanden i Hald

I efteråret udvidede Niels og Jan Würtz deres Spar-butik i Hald med flere kvadratmeter til varerne. Nu er det antallet af parkeringspladser, der er blevet øget.

- Vi har længe kunnet mærke et pres på parkeringpladsen i spidsbelastningsperio-derne og nu skulle det være, fortæller Niels Würtz.

En jordvold bag butikken er blevet fjernet og det har givet plads til 7 nye parkerings-pladser. Bliver der behov for flere pladser til kundernes biler, kan der gøres plads til flere endnu.

- Nu ser vi, om det bliver nødvendigt med flere pladser, inden vi sætter arbejdet i gang. Det er kun dejligt, at behovet for ekstra parkerings- pladser har været der. Det betyder, at kunderne bakker op om vores butik og de nye tiltag, vi har sat i gang, siger Niels.

Områdefornyelse i Hald by giver lige nu en udfordring for de kunder, der handler hos Spar i Hald. Gravearbejdet gør, at trafikken ikke kan ledes forbi butikken i en periode.

- Det er selvfølgelig frustrerende indimellem, men der kommer det gode med i handlen, at vi får fire ekstra parkeringspladser ud til vejen. Det skal nok blive supergodt, slutter Niels Würtz.

Kommentarer

bubble