/f/blog/article/2239de5b35b82a0faebfe3848c9fe1cd4e150c7f_thumb.jpg

Erfaren erhvervsmand ny direktør for SET

Formanden for SET / Skive-egnens Erhvervs- og Turistcenter oplyser, at SET pr. 1. januar 2018 har ansat Uffe Frovst som direktør for organisationen.

Uffe Frovst er 52 år og er netop med sin hustru Marianne flyttet permanent ind i den ejendom i Durup, som har været familiens fritids-hus de seneste 12 år

- SETs bestyrelse er ikke i tvivl om, at vi har fundet den rette direktør  – og glæder os over, at vi har kunnet ansætte en erfaren erhvervsmand, der samtidig har kendskab til Skive-egnen, fortæller Gregers Frederiksen, der tilføjer:  Uffe Frovst har en bred erhvervserfaring og det er vores klare indtryk, at hans evner og kompetencer supplerer den viden og erfaring, som SETs medarbejdere besidder indenfor turisme- og erhvervsudvikling.

Uffe Frovst ser frem til jobbet som direktør i SET. - Det bliver utrolig spændende, siger Uffe Frovst og forklarer: - Meget er nyt for mig i forhold til en organisation som SET, men jeg ser frem til at komme i gang og til at udvide mit kendskab til såvel det lokale erhvervslivs mange facetter som SETs mange samarbejdspartnere.

-Og så er der jo Innovation Skive, som jeg ser som en fantastisk mulighed for en helt ny måde at arbejde med erhvervs- og turismeudvikling – og dermed nye muligheder for at udvikle Skive-egnen som helhed, lyder det fra SETs nye direktør.

Bestyrelsesformanden har præsenteret Uffe Frovst for medarbejderne og allerede i næste uge del-tager han i møder hos SET.
- Såvel bestyrelsen som medarbejderne glæder sig til sam-arbejdet, fastslår Gregers
Frederiksen.

Kommentarer

bubble