/f/blog/article/8114eea305d46639cb164274f33d36777942e0e4_thumb.jpg

Dansk Autoværn leverer massivt til ny Holstebro Motorvej

Dansk Autoværn A/S har i de seneste 3 år leveret massivt til den nye motorvej mellem Herning og Holstebro. Den 28. maj åbnede de første to etaper på i alt 10 km, som kaldes ”Messemotorvejen” og boligminister Ole Birk Olesen er glad for at trafikanterne nu får glæde af første del af motorvejen.

Vejdirektoratet bygger en 39 kilometer lang motorvej imellem Herning og Holstebro. Formålet er at give trafikanterne en hurtigere og mere sikker vej samt bedre trafikale muligheder for det nye supersygehus i Gødstrup. En aflastning af de lokale veje for tung trafik og støj har også vejet tungt. Første etape, der har fået tilnavnet Messemotorvejen, går fra Snejbjerg til Sinding og er netop åbnet.

32 km autoværn
Dansk Autoværn har leveret og monteret ca. 32 km autoværn til de to etaper og tidligere leveret og monteret broautoværn til alle broer på entreprisen. Til november åbner endnu en etape på ca. 10 km, hvor Dansk Autoværn også leverer og monterer autoværn. Underlaget for motorvejen på disse entrepriser er hårdere end normalt men på grund af et godt forarbejde og stor erfaring, har det ikke forsinket Dansk Autoværn i montagen.Kommentarer

bubblemedia