/f/blog/article/b852c794cad6a80af1128340834b983bb50ef8aa_thumb.jpg

Countrymusik & festlig stemning til Country Music Festival

I år er det 31. Gang Scandinivian Country Club afholder Country Music Festival i smukkeste friluftsteater ”Indelukket” i Silkeborg “ d. 11. - 13. august 2016.

Silkeborg Country Music Festival byder igen i år på en stribe gode danske og udenlandske countrynavne.

Festivalen åbner torsdag kl. 19.30 med Kandis der, som altid, vil leverer et musikprogram med alle de sange man kender.

Festen fortsætter i teltet med Bibbi & Snif der er kendt fra DR’s Talent 2010. Med spilleglæde, indlevelse og godt humør bliver torsdagen lukket af med en fest både på scene og blandt publikum.

Fredagen byder på musik både fra Danmark og USA og en rig mulighed for at få sig rørt på dansegulvet. Swinging Dixies starter dagen med et show man sent glemmer. De leverer forrygende underholdning for både øjne, ører og fødder. Derudover kan man, blandt andet, opleve Muleskinners, Stella Parton og Dale Watson. Doctor Django and his Nurses, Bill Booth, Vivien Searcy og Ester Brohus er blot nogle af de kunstnere man kan hører på festivalens sidste dag.

Festivalen sluttes af med tyske Trashvillians som skal opleves. Med deres særlige lyd er de alt andet end bare et country band.

Børn er også velkomme på festivalpladsen. Der vil være et særlig område med aktiviteter og underholdning til de mindste.

Billetter til festivalen kan købes på www.billetnet.dk. Nærmere information omkring festivalen kan findes på www.sccdk.com

Kommentarer

bubblemedia