/f/blog/article/de87340644b98b4f25b1085264bb870ab2771507_thumb.jpg

Byg drømmehuset en gang for alle

Skive Kommune har en lang række byggegrunde til salg rundt omkring i hele kommunen.”Drøm, byg og bo”, lyder opfordringen i en ny kampagne.

Mange boligejere har erfaret, at det kan være op ad bakke at renovere et gammelt hus. Man hamrer og høvler, saver og sliber, murer og maler - og alligevel bliver det aldrig helt, som man ønsker sig.

Skive Kommune opfor- drer i en ny kampagne folk til at overveje at købe en byggegrund og bygge et helt nyt hus. - Ofte er det lige så billigt at bygge nyt, som det er at købe og renovere et gammelt hus op til dagens standard. Hertil kommer, at man tit må indgå kompromiser, når man sætter et ældre hus i stand. Bygger man nyt, kan man bygge en bolig, der passer præcist til ens ønsker og behov, pointerer teamleder Jens Dalby fra Teknisk Forvaltning.

Tilbage til familien
Formålet med kampagnen er at sælge flere kommunale byggegrunde, og uanset om du ønsker at bo med havudsigt eller i et kvarter med mange småbørnsfamilier, har Skive Kommune et godt tilbud på hylden. - For øjeblikket er der mest efterspørgsel på byggegrunde, der ligger tæt på Skive by. Mange af køberne er unge, der er vokset op på Skiveegnen, og som siden er flyttet væk for at studere i en af storbyerne. Når de selv på et tidspunkt får børn, vægter de nærhed til familien højt, og så flytter de tilbage igen, forklarer Jens Dalby.

Tegn og vind
En del af den nye kampagne er en konkurrence for børn og barnlige sjæle. ”Tegn dit drømmehus”, lyder opfordringen fra Skive Kommune. Jens Dalby håber, at rigtig mange er friske på at gribe blyant og tusser: – Der er helt frit slag, så lad bare drømmene flyve. Tag et foto af tegningen og læg den ind på Skive Kommunes Facebookside. Vi trækker lod om en tur i Fårup Sommerland for 4 personer med 1 overnatning blandt alle deltagere i konkurrencen.

Du kan se alle ledige kommunale byggegrunde på skive.dk.

Kommentarer

bubble