/f/blog/article/ecf760f51dd5ccc8ab9b678e86a3226914721380_thumb.jpg

AromaTouch hos Boutique Fleurance

Fra begyndelsen af april fik Boutique Fleurance i Skive en ny behandlingsform på programmet. Det er de såkaldte AromaTouch-behandlinger, som benytter 8 nøje udvalgte, æteriske olier fra det verdenskendte firma doTerra.

Modtageren får olierne på ryg, nakke, baghoved og fødder med teknikken, der kan minde om blid massage uden at være egentlig massage. Det skaber en behandling, der virker afstressende og udrensende, styrker immunforsvaret og lindrer ømme muskler og led. Og duften af olierne gør i sig selv behandlingen til en helt særlig oplevelse.

AromaTouch-behandlingerne udføres af Per Nielsen fra Skive, som har lært teknikken på kurser i Østjylland. Behandlingerne tilbydes i Boutique Fleurance hver mandag og onsdag samt nogle lørdage.

AromaTouch tilbydes i tre varianter, BASIC, CLASSIC og DEEP RELAX. I hele maj er der introduktionstilbud på CLASSIC-varianten til kr. 295,-

På www.fleurance.dk findes der mere information om behandlingerne, ligesom man her kan bestille tid online.

Per Nielsen er også hypnotisør og coach. Han driver firmaet Potentialis i Skive, hvor han i sin klinik hjælper sine klienter med en bred vifte af problemer. Lavt selvværd, angst, stress, depression, vægttab og rygestop er blandt de hyppigst forekommende temaer.

Det er som udgangspunkt fortsat muligt at bestille tid til hypnose eller coaching alle hverdage. Det kan ske på telefon 60 84 37 01 eller email: per@potentialis.dk

Kommentarer

bubblemedia