/f/blog/article/b72e70d0d76626bce4db8d319a0b37093792e9b8_thumb.jpg

Alternativ energi og varme hos Coolheat på Mors

Står du og skal vælge en varmeløsning til hjemmet, kan det være vanskeligt at gennemskue, hvilken løsning der vil være den rette til netop dit behov.

Markedet på området er stort og det samme gør sig gældende, når vi taler prisforskelle. Men der er hjælp at hente hos Coolheat på Nykøbing Mors.

Coolheat er en enkeltmands virksomhed, som beskæftiger sig med alt indenfor miljørigtige varmeløsninger samt løsninger indenfor køl/frost. Virksomheden ejes af Morten Dam, som startede op som selvstændig for halvandet år siden.

-Jeg valgte at blive selvstændig efter at have arbejdet i branchen i 15 år. Markedet er efterhånden blevet så stor, at det kan være forvirrende at skulle vælge den rette løsning. Jeg ønsker derfor at gøre det mere overskueligt for kunden. Samtidig er målet også at sælge til billigere penge. Jeg kan lave kvalitetsvaren til priser, som svarer til den billigste på markedet, fortæller Morten Dam.

Virksomhedens drivkraft er netop blandt andet at sælge det mest effektive produkt på markedet til konkurrencedygtige priser. Og udover varmeløsninger tilbyder han også, hvad han kalder for ”en absolut glemt medspiller” indenfor området, nemlig et vandbåret solfanger system, som kan levere op til 70% af varmtvandsforbruget samt 30% af centralvarmen.

-Jeg sætter en ære i at levere et stykke arbejde og et produkt, som stolt kan vises frem. Jeg er løbende opdateret med kurser og udviklingen indenfor området for at kunne give kunden professionel rådgivning og vejledning. Derudover er jeg medlem af kølebranchens miljøordning og er netop nu på vej igennem en ISO 9001:2015 certificering, som sikrer at alle love og regler overholdes, fortæller Morten Dam.

Så fortvivl ikke, hvis du som kunde står og skal træffe det vigtige valg, at skulle finde en løsning på varmeinstallation til hjemmet. Coolheat er der for dig - fra start til slut.

Kommentarer

bubblemedia