/f/blog/article/baada3764a2668a8ef13465cdc655a5124c2f78f_thumb.jpg

Årets store Konfirmationsmesse

Konfirmationskjoler, tøj til Blå Mandag, smykker, flot borddækning og spændende mad er bare et lille udpluk af det, som besøgende på årets store Konfirmationsmesse kommer til at opleve.

Et stort antal udstillere - alle lokale - viser blandt andet sko-, tøj- og smykkemode, som passer til årets konfirmander. Konfirmationsmessens gæster kan også få ideer til blomsterdekorationer og borddækning, mad og vin til den store dag, tips til ønskelisten og meget mere.

Det er sjette gang, arran-gørerne bag Konfirmationsmessen inviterer til messen, som finder sted søndag den 15. januar 2017 i Søby-Højslev Arena. Flere af udstillerne har været med i mange år, og dette år er der, ifølge Anja P. Nielsen Salling Bank, som er tovholder på messen, seks nye udstillere. Samtidigt håber arrangørerne på et stort besøgstal.

- Der er et stort opland. Måske vi formår at trække besøgende fra Holstebrokanten. Derudover har vi også altid gæster fra Mors, siger Anja P. Nielsen om placeringen i Søby-Højslev Arena, som både udstillere og gæster er meget begejstrede for. Det er tredje år, Konfirmationsmessen finder sted der.     

Til Konfirmationsmessen er der modeopvisning, som bliver vist tre gange i løbet af dagen. Derudover kan de
besøgende købe lodder, hvorpå der udtrækkes flotte præmier, som alle er sponsoreret af udstillerne. Præmierne udtrækkes efter hvert modeshow. De to store hovedpræmier udtrækkes ved messens afslutning og
har en samlet værdi af 25.000 kr. Vinderne af disse to præmier er henholdsvis en dreng og en pige, som skal konfirmeres i år.

Der er gratis entre til Konfirmationsmessen, som for øvrigt er for hele familien - også selvom der måske er et år eller to til konfirmationen. På Konfirmationsmessens side på Facebook lægges der løbende information op samt små konkurrencer.

Kommentarer

bubblemedia